Over ons

Bedrijfsprofiel

Onze belangrijkste klanten zijn gemeentes, zorginstellingen, aannemers en scholen. “Opdrachtgevers schakelen ons voornamelijk in voor renovatiewerk, nieuwbouw maakt maar een zeer klein percentage van onze omzet uit. Wij zijn een gemengd bedrijf. Dus naast pannendaken draaien wij onze hand ook niet om voor zinken daken, koperen daken, daken van bitumen of lei. Schoorstenen metselen wij in eigen huis en dakkapellen timmeren wij zelf. Met onze eigen servicedienst staan wij 24/7 paraat, ongeacht het weekend is of kerst”, vertelt René Starmans.

Alles in eigen huis

Wij hebben 35 dakdekkers in dienst en 7 mensen werken op kantoor. “Ik ben er trots op dat wij de meeste projecten volledig in eigen hand kunnen uitvoeren. Daarvoor beschikken we zowel over goedopgeleide mensen in de diverse vakdisciplines als over eigen materieel, zoals een kraan en liften.” Starmans neemt bij de renovatie van woningbouwprojecten ook de communicatie met de bewoners voor zijn rekening. “Tijdens informatieavonden van de woningstichting verzorgen wij vooraf al een presentatie over de uit te voeren werkzaamheden en tijdens het traject stemmen wij vaak de planning direct met de bewoners af.”

Kwaliteit gegarandeerd

Om de kwaliteit van het bedrijf naar een nog hoger plan te tillen zijn we als lid aangesloten bij Stichting Dakmeester. “Als Dakmeester worden wij extern getoetst en zijn wij verplicht om op een bepaalde manier te werken. Die structuur helpt ons niet alleen bij onze bedrijfsprocessen, maar zorgt tegelijkertijd voor controle en continuïteit van de geleverde kwaliteit”, aldus Starmans.